Top of page.
Turvalliset ja hygieeniset juomavesiratkaisut.

Turvalliset ja hygieeniset juomavesiratkaisut.

Totality®-hygieniavarmuuden, integroidun UV-C-puhdistuksen ja kosketuksettoman annostelun ansiosta puhdasta vettä.

Scroll

Distinctive by design

Tarina evoluutiosta, ympäristön kestävyydestä ja energiatehokkuudesta.

E-sarja on uusin kehitysaskel kestävässä vedenjakeluteknologiassa, ja se vahvistaa edelleen perusperiaatettamme tarjota poikkeuksellisia, pullottomia juomavesiratkaisuja. Asiantuntemuksemme ja viimeisimmän huipputeknologian avulla tuotamme kestävästi ylivoimaisen korkealaatuista juomavettä.

Terveellinen nesteytys suodatetulla juomavedellä ilman muovipulloa.

Olemme yli 20 vuoden ajan tarjonneet kestäviä juomavesiratkaisuja, jotka ovat helposti saatavilla ja kauniita juoda. Voit nauttia napin painalluksella juuri suodatettua jäähdytettyä, jäähdytettyä tai kuohuvaa vettä, joka on paikallisesti hankittua, puhdasta ja hyvänmakuista. Juo nestettä luonnollisesti ja auta poistamaan kertakäyttöisten muovisten vesipullojen tarve. Parempi sinulle, parempi planeetalle. 

Lue tarinamme

Totality®-hygieniavarmuus takaa varmasti puhtaan veden.

Me Borg & Overströmillä uskomme, että juomasi veden ei pidä vain maistua raikkaalta, vaan sen on oltava raikasta, suodatettua ja puhdasta. Totality®-lähestymistapamme puhtaaseen ja terveellisempään veteen on kehitetty huolellisesti 20 vuoden ajan, ja siinä käytetään hiilisuodatusta, ultraviolettipuhdistusta ja antimikrobista suojausta osana viisivaiheista Totality®-menetelmää. Riippumatta siitä, miten nautit vetesi, kuohuvana tai kuumana, lasissa tai pullossa, jokainen Borg & Overströmin vesiannostelija tarjoaa turvallista, hyvänmakuista ja ensiluokkaista vettä.

Lue lisää

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen tekniikka.

Osana sitoumustamme parantaa vesiautomaattiemme kestävyyttä kehitämme jatkuvasti vihreää ja ympäristöystävällistä teknologiaa. Jäähdytysjärjestelmiemme parantamisesta energiatehokkaammiksi, älykkään EcoBoil-lämpötilan tunnistuksen käyttöönotosta ja energiaa säästävästä EcoMode-toiminnosta, joka estää tarpeettoman energiantuhlauksen lämmitys- ja jäähdytysprosessin aikana, annostelijamme ovat kestävästi ylivoimaisia ja vähentävät sekä energiankulutusta että käyttökustannuksia.

Lue lisää

Tutustu laajaan oppimiskeskukseemme

Kattavin tietopaketti vedenjakelulaitteista ja hanajärjestelmistä.

Näytä kaikki artikkelit

Become a distributor

Tavoitteenamme on inspiroida jokapäiväistä elämää omaperäisellä suunnittelulla ja harkitulla innovaatiolla.

Liity jakelijaksi ja yhdistä yrityksesi innovatiiviseen ja kunnianhimoiseen tuotemerkkiin.


Our drinking water dispensers are available through selected partners